Digitale / VOIP telefooncentrales

Een oplossing op maat van elke organisatie

Bent u een KMO of een multinational? Goede communicatie is de sleutel tot succes. Samen met U denken onze specialisten na over de beste aanpak om telefooncommunicatie te moderniseren, gepaard met een kostenbesparing.

Flexibel en betrouwbaar

IP telefonie van Proximus schaalt altijd mee met de grootte van je bedrijf. Je telefooncentrale wordt beheerd in de cloud in samenwerking met de marktleiders van CLOUD leveranciers over de wereld. Daardoor is deze altijd maximaal beveiligd, voorzien van de nieuwste updates en functionaliteiten.

Efficiënt werken en telewerken

Naast compact zijn onze oplossingen ook uitermate flexibel. Voor grote ondernemingen met meerdere vestigingen en magazijnen is een investering in een VoIP of Cloud centrale een slimme zet. Met het oog op de een toekomst gerichte oplossing kan u medewerkers mobieler maken en zeer gemakkelijk van thuiswerken zonder dat u klanten of leveranciers het verschil merken. Wat uw visie ook is op de toekomst, we zorgen ervoor dat we er samen met u naartoe werken. Met het advies en de kennis van onze ervaren experts is geen opdracht te veeleisend of te complex.

Integratie

Integrated-IT biedt u geïntegreerde systemen voor ingaand en uitgaand telefoonverkeer gelinkt aan bestaande Microsoft Teams of Webex oplossingen. Dat wil zeggen dat uw bedrijf alles binnen handbereik heeft in één systeem: spraakcommunicatie, , voicemail, keuzemenu ,online applicaties en teamwork. Onze oplossingen zijn flexibel waardoor u zelf kan kiezen welke opties u opneemt in de configuratie. U kan op elk moment de configuratie uitbreiden of downsizen aan de noden van uw onderneming.

VOIP telefooncentrales

Het nieuwe werken

Integrated-IT calling

De hele wereld werkt meer van thuis, op afstand of heen en weer. Het is de nieuwe norm en je hebt de juiste tools nodig om dit te doen. Deze tools moeten flexibel en veilig zijn en gemakkelijke samenwerking ondersteunen. Met Integrated-IT Calling oplossingen krijgt u de ultieme cloud beloplossing waarmee u uw bedrijfsactiviteiten overal kunt laten draaien.

Onze oplossingen

De voordelen van onze VOIP oplossingen

IT bedrijf - Telecom bedrijf

Locatieonafhankelijk

Betrouwbaar

Gebruiksvriendelijk

Makkelijk integreerbaar

Hoge product kwaliteit

Service na verkoop

Analyse en advies op maat van uw onderneming

Geen contract verbintenis

Vaste telefonie met voip uitbreiding binnen ieders budget

Bij Integrated-IT kan u rekenen dat al het contact met u provider opgevolgd zal worden door u intern aanspreekpunt en sales adviseur. Gezien onze 30 jaar ervaring zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwigheden en adviseren we onze klanten steeds met een blik op de toekomst. Onze medewerkers selecteren de beste systemen op basis van hun betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Via de VoIP en Cloud telefooncentrales bespaart u jaarlijks op uw telecom kosten dankzij onze moderne en geïntegreerde cloud of on-premisse telefooncentrales. Bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos en zeer gemakelijk te integreren met u Microsoft diensten.

De flexibiliteit en locatieonafhankelijkheid zijn de troeven van onze oplossingen!
Binnen ons gamma zijn er zowel oplossingen voor: kleine, grote en middelgrote ondernemingen.

IT bedrijf - Telecom bedrijf
VOIP telefooncentrales kostprijs

Wat zijn de kosten van VoIP bellen?

Je bepaalt zelf hoe uitgebreid je je IP telefonie maakt en betaalt alleen voor functies die je gebruikt. Je zit contractueel nergens aan vast, alle diensten zijn dagelijks opzegbaar. Profiteer dus direct van onze VoIP oplossingen!

Integrated-IT inschakelen voor VOIP?

Call-2-action tekst

CLOUD telefooncentrales

Microsoft Teams

Microsoft Teams: het samenwerkingsplatform voor bellen, chatten en vergaderen terwijl agenda’s en e-mails in één oplossing worden gecentraliseerd. Deze cloudgebaseerde communicatie- en samenwerkingstool die samenwerking stimuleert, is gebruiksvriendelijk. Nu met de beschikbaarheid van Business Voice, kunt u nu bellen en gebeld worden in Teams vanaf elk vast of mobiel nummer. Sterker nog, Business Voice is sinds vandaag beschikbaar als een aanvullend product op alle Office 365 en Microsoft 365 zakelijke abonnementen.

Over Microsoft Teams
VOIP telefooncentrales - Microsoft Teams
VOIP telefooncentrales - Webex Calling

Telefoonservice in de cloud

Webex Calling

Biedt u een complete telefoonservice in de cloud, zodat u overal en op elk apparaat kunt bellen en gebeld kunt worden. Hiermee kunt u uw activiteiten draaiende houden met krachtige cloud-oproepfuncties en bespaart u de kostbare overhead van een fysiek zakelijk telefoonsysteem. Met Webex Calling kunt u al uw services, gebruikers en beveiliging op één plek beheren.

Hybride IP-telefoonsystemen

Alcaltel F700

  • Tot 300 gebruikers
  • Rainbow: unified communications (UC) in de cloud
  • Telewerken even efficiënt als op kantoor
  • Communiceer zoals je wilt (chat, audio, video, ...)
  • Uw bedrijf in uw zak met de app. Regenboog
  • Mobiliteit en smartphone-integratie via de app. Rainbow of via vaste mobiele unificatie
  • Ontwikkeld door Alcatel-Lucent Enterprise
VOIP telefooncentrales - Alcaltel

Interesse in onze oplossingen?