Domeinnaam en hosting om je website of app online te zetten

Zet je website of app online met onze betrouwbare hosting, de hoeksteen van elk online succesverhaal. Wij zorgen in de achtergrond dat alles perfect werkt en beveiligd is tegen hackers. Loopt er toch iets fout of heb je een vraag? Dan staan we dag en nacht klaar om je te helpen. Zelfs op Kerstavond.

Domeinnaam en hosting

Registreer de perfecte domeinnaam

  • Jouw plek op het internet. Wanneer je een eigen website wil, heb je een domeinnaam nodig: het is je adres op het internet. Je kan je domeinnaam ook koppelen aan bv. je Facebookpagina.
  • Creëer je eigen e-mailadressen. Maak zoveel e-mailadressen aan als je wil. Gedaan met info.mijnbedrijf@skynet.be Bij je domeinnaam krijg je meteen een gratis mailbox om te e-mailen.

Onze troeven

IT bedrijf - Telecom bedrijf

Geweldige prijzen

Uw domeinnaam vastleggen moet goedkoop en gemakkelijk zijn

Eenvoudig en veilig

Geen technische vaardigheden nodig. Activeer uw webdomein met één klik.

Meer keuze

Koop meerdere domeinen om uw merk te beschermen.

Geen beperkingen

Creëer een onbeperkt aantal subdomeinen en structureer uw site zoals u dat wilt.

Integrated-IT inschakelen voor uw domeinnaam en hosting?

Onze experten zorgen voor de registratie van het domein en zet de gepaste hosting voor u op.

Wij hebben de domeinendie bij u passen

Uw reis naar succes begint met het perfecte domein. Daarom bieden wij meer dan 300 unieke TLD’s aan. Van all-time favorieten tot unieke domeinen, onze domeinen zijn altijd beschikbaar tegen geweldige prijzen.

Domeinnaam en hosting
Integrated-IT: domeinnaam & hosting

Maak een plan voor uw domeinnaam

Laat u inspireren door onze selectie van domeinnamen en maak een plan voor die van u. Welk type website gaat u bouwen? Daar hebben we een plan voor. Veel domeinnamen zijn gratis te registreren wanneer u een hostingpakket koopt.

Integrated-IT: domeinnaam & hosting

Beheer uw domeinen eenvoudig en veilig

Al uw domeinen zijn gemakkelijk toegankelijk in uw configuratiescherm. Ontdek meer mogelijkheden, e-mailaccounts en tools voor het bouwen van websites, in een paar klikken. Creëer verschillende sites op uw domein door een onbeperkt aantal subdomeinen aan te maken.

Integrated-IT: domeinnaam & hosting

Verhuis uwdomeinnaam

Bent u al in het bezit van een domeinnaam? Verhuis deze dan snel en eenvoudig. Vind uw domein met de ’domeinnaam zoeken’ functie, en klik op “verhuis”. Volg de instructies om uw verhuizing af te ronden.

Interesse in domein en hosting?