Uw partner inzake IT & Telecom oplossingen

IT bedrijf - Telecom bedrijf

Uw partner inzake IT en Telecom oplossingen

In 1989 werd de familiale onderneming Integrated-IT, in het leven geroepen. In de loop der jaren is Integrated-IT steeds mee blijven evolueren als een betrouwbare partner inzake IT en Telecom oplossingen gepaard met een sterk partnership met Proximus en Clearmedia. De in-house kennis en motivatie van ons team om steeds een betere dienstverlening en klantenervaring aan te bieden resulteren in een hoge klantentevredenheid met een lange termijn samenwerking.

Waarom werken met Integrated-IT?

IT bedrijf - Telecom bedrijf

Meer dan 30 jaar ervaring

Integrated-IT familieonderneming met begrip voor KMO’s en grote ondernemingen bestaat meer dan 30 jaar. In die tijdspanne hebben we een schat aan ervaring en kennis opgebouwd in ICT en telecommunicate oplossingen, met als hoofddoel klantentevredenheid!

20 gespecialiseerde medewerkers

Onze team van 20 gespecialiseerde medewerkers staan klaar om samen met u de juiste IT en Telecom oplossingen te vinden voor ondernemingen.

Ultimate Partner Experience

Ons team zorgt ervoor dat u het potentieel in de cloud business optimaal kan benutten. We helpen graag mee op commercieel, technisch en administratief gebied.

Interne customer support

Integrated-IT zet sterk in op support en klanten tevredenheid. Onze interne backoffice beantwoord U via telefoon, mail of via ons online platform.

Eigen montageteams

Onz montageteam zorgt voor de perfecte levering en installatie van de geleverde IT of Telecom diensten en integreren deze met andere systemen waar nodig.

Interesse in onze IT of telecom oplossingen?